Política de privacitat i condicions d’ús

Política de Privacitat:

Aquesta Política de Privacitat estableix les condicions en què RCOSOROBITG SL (en endavant, «la Companyia», «nosaltres» o «el responsable del tractament») tracta i protegeix les dades personals dels usuaris (en endavant, «vostè» o «l’usuari») que accedeixen i utilitzen el lloc web ubicat a [URL del lloc web] (en endavant, «el lloc web») i qualsevol subdomini o pàgina web dependent d’ell.

 1. Informació que recopilem: La Companyia recopila i tracta les dades personals que vostè ens proporciona de forma voluntària a través del correu electrònic de contacte (vermuteria@lacoop.cat) per tal de poder respondre a les seves consultes i oferir-li informació sobre els nostres locals. Aquestes dades poden incloure el seu nom, adreça de correu electrònic, i qualsevol altra informació que vostè ens proporcioni en el seu correu.
 2. Finalitat del tractament: Les dades personals proporcionades seran tractades amb la finalitat de gestionar les seves consultes, proporcionar-li la informació sol·licitada i mantenir-lo informat sobre els nostres serveis i activitats comercials relacionades amb els nostres locals.
 3. Legitimació del tractament: El tractament de les seves dades personals es basa en el seu consentiment voluntari al proporcionar-nos aquestes dades mitjançant el correu electrònic de contacte.
 4. Conservació de les dades: Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es van recollir. Un cop finalitzada aquesta finalitat i no haguem rebut cap sol·licitud de supressió o dreta d’oposició per part de l’usuari, procedirem a eliminar les seves dades de manera segura.
 5. Compartir les seves dades: La Companyia no cedirà les seves dades personals a tercers, llevat que estiguem obligats per llei o si vostè ens ha donat el seu consentiment exprés per fer-ho.
 6. Drets de l’usuari: Vostè té dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les seves dades personals, així com a exercir altres drets reconeguts per la normativa aplicable. Per fer-ho, pot enviar una sol·licitud per escrit a la nostra adreça postal a PLAÇA COOPERATIVA, 3. 08210 BARBERÀ DEL VALLÈS (BARCELONA) o per correu electrònic a vermuteria@lacoop.cat.
 7. Mesures de seguretat: La Companyia ha adoptat les mesures de seguretat tècniques i organitzatives necessàries per garantir la confidencialitat i integritat de les seves dades personals i evitar-ne la pèrdua, alteració o accés no autoritzat.

Condicions d’Ús:

Mitjançant l’accés i ús del lloc web, vostè accepta les següents condicions d’ús:

 1. Accés al lloc web: L’accés al lloc web és lliure i gratuït, i no requereix el registre previ per navegar per la informació bàsica de contacte amb els nostres locals.
 2. Propietat intel·lectual: El contingut, imatges, logotips i marques continguts en aquest lloc web són propietat exclusiva de la Companyia i estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual. Queda prohibida la seva reproducció, distribució o utilització sense el consentiment exprés de la Companyia.
 3. Enllaços a tercers: Aquest lloc web pot contenir enllaços a pàgines web de tercers. La Companyia no es fa responsable del contingut ni de les pràctiques de privacitat d’aquestes pàgines web.
 4. Modificacions: La Companyia es reserva el dret de modificar o actualitzar aquesta Política de Privacitat i les Condicions d’Ús en qualsevol moment. Es recomana revisar periòdicament aquestes pàgines per estar informat sobre els canvis.

Si té alguna pregunta o dubte sobre aquesta Política de Privacitat o les Condicions d’Ús, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic de contacte vermuteria@lacoop.cat.


Data de l’última actualització: 19/07/2023


© Copyright 2023 RCOSOROBITG S.L. Tots els drets reservats | Web dissenyada per Social Pime | Política de privacitat i condicions d’ús